A vásárlás menete:

 

Ez a weboldal felépítésében és funkciójában egy klasszikus webáruház-kialakítást követi. Az egyes árucikkeket megtekintve berakhatod azokat a „kosarába”. Folyamatosan láthatod, hogy mennyi lesz a számla végösszege. Ha végeztél, kattints a "Megrendelés" gombra.

 

 Ezután kollégánk felveszi veled a kapcsolatot e-mail-en, vagy telefonon. Ekkor egyeztetünk a részletekről, úgy mint méret, szín, kivitel, kiszállítás, személyes átvétel.

 

 Kérjük minden esetben vedd figyelembe az elkészítési, vagy kiszállítási határidőt,

 

ami az esetek többségében a megrendeléstől számítva egy-két hét id lehet!

 

 

 

Ha a csomagküldést választod, a személyes megbeszélés után, a következőket kell tudnod:

 

 
A csomag kiszállítási díja 990 és 1340 Forint között változik, akármennyi árucikk van benne. A kiszállítási idő elég változatos. Ez a megrendelt árú fajtájától is függ. (mivel kis darabszámú, illetve egyedi dolgokról van szó) Az egyes ékszerek elkészítési idejét a képek mellett jelezzük. A futárszolgálat az átadástól számított 24-48 órán belül kiviszi a csomagot, de ez természetesen mint korábban írtuk függ, hogy az adott árú van e „készleten”. Itt említeném meg, hogy a futárszolgálat nem a Posta, nem dobják ki a csomagot, ha a címzett nincs otthon. Kiviszik később, vagy akár másnap, és addig próbálkoznak, amíg nem sikerül. Lakáscímekre általában délután-este viszik, munkahelyekre napközben. Ha végképp nem sikerül átadniuk senkinek, akkor szombaton is megpróbálják. Mindez természetesen nem jelent többletköltséget! Magáncímekre általában délután mennek ki, amikor valószínűleg otthon van a megrendelő. Cégekhez munkaidőben. 

Ha a csomagot nem kapod meg két héten belül, jelezd itt, a weboldalon az alábbi email címen: 
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 Feladott csomagjaink útját a futárszolgálat pontosan követi, mindig tudni lehet, hol jár. 


 

    2.  Amennyiben nem szeretnél külön pénzt kiadni a kézbesítésre, személyesen is átveheted a rendelt árut. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a rendelés leadásakor a személyes átvétel opciót választod ki.

 

 Címünk: 2040 Budaörs, Budapesti út 40.

 

 
-  A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is. 

-  Az Ékszercenter oldalain közzétett árak változtatásának jogát fenntartjuk azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép életbe. A módosítás a már megrendelt áruk vételárát nem befolyásolja. 

-  A megrendelést csak akkor áll módunkban elfogadni, ha a vásárlás befejeztével a megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul kitöltöd. A hibás adatokból eredő téves teljesítésből eredő károkért az üzemeltetőt felelősség nem terheli. 

-  A Szolgáltató a Vevő ajánlatának megérkezését követően köteles Vevő részére a vásárlást elektronikus úton, vagy telefonon visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 48 órán belül Vevő részére nem érkezik meg, akkor a Szolgáltató ajánlati kötöttsége, illetve a Vevő vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül megszűnik. 
 

 

További segítséget (méret stb.) a Méret segédlet  rovatban találsz vagy írj bátran az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, vagy hívd a 06 23 782 540 es telefonszámot.

 Kellemes vásárlást kíván az Ékszercenter!